Dashboard

Toegankelijk voor alle werknemers

Meer dan een week geleden bijgewerkt
Ga naar Dashboard

Het dashboard geeft belangrijke informatie in verschillende secties weer.

In behandeling / Meldingen

In dit gedeelte worden verlofaanvragen en onkostendeclaraties weergegeven die nog moeten worden gevalideerd.

Gerelateerde gebeurtenissen worden weergegeven als meldingen die je als gelezen kunt markeren.

Mijn verlofbalans

Dit gedeelte toont de balans van de soorten afwezigheid die in je afwezigheidsbeleid zijn geconfigureerd.

Je kunt een aanvraag indienen door op het +-pictogram te klikken dat op de afwezigheidsbalans verschijnt.

Digitale prikklok

Met de digitale prikklok kunnen gebruikers de tijdregistratie starten en stoppen. De geregistreerde tijden worden toegevoegd aan de urenstaten.

De prikklok geeft ook de resterende werktijd weer.

Het is mogelijk een project te selecteren waarvoor de tijd wordt geregistreerd en een notitie toe te voegen om de activiteit te beschrijven.

Absenties

Hier vind je de absenties van de dag. Je kunt ook eerdere of toekomstige absenties bekijken door op de pijltjes bovenaan te klikken.

Aankomende evenementen

In dit gedeelte zie je belangrijke gebeurtenissen die in de komende 14 dagen plaatsvinden, zoals verjaardagen, werkjubilea, vakanties of de komst van nieuwe werknemers. Teammanagers en administrators kunnen ook het einde van een dienstverband en het einde van een proeftijd zien.