Balansen

Toegankelijk voor admins en teammanagers (weergave beperkt tot hun teamleden)

Meer dan een week geleden bijgewerkt
Ga naar Verlof / Balansen

Deze pagina geeft de balansen weer voor de verschillende soorten absenties van werknemers gedurende een bepaalde periode.

Je kunt een periode en een verloftype selecteren, waarvoor je balansen wilt weergeven.

Het overzicht toont de opgebouwde rechten, de opgenomen dagen en de resterende dagen in de geselecteerde periode.

Het is mogelijk om de balansen aan te passen met behulp van het pictogram aan de rechterkant. De wijzigingspagina geeft vervolgens alle werknemers weer die aan hetzelfde beleid zijn toegewezen.

Wijzigingen worden alleen toegepast op de geselecteerde periode. De rechten die binnen het verlofbeleid zijn gedefinieerd, worden bij de volgende vernieuwing toegepast.

• Opbouw: balans opgebouwd gedurende de periode

• Overdracht: rechten overgedragen uit de vorige periode

• Aanvragen: aantal aangevraagde afwezigheidsdagen

• Aanpassing: handmatige aanpassing van afwezigheidsdagen

De weergegeven gegevens kunnen ook worden geëxporteerd in CSV-formaat door op de knop Exporteren te klikken.