Machtigingen en toegang - Gebruikersrollen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar Instellingen / Configuratie / Machtigingen en toegang - Gebruikersrollen

kiwiHR kan vier toegangsniveaus toekennen aan gebruikers. Je kunt de details van de autorisaties bekijken door op een rol te klikken.

• Accounteigenaar: heeft volledige rechten. Elk account kan maar één eigenaar hebben. Het eigendom van het account kan door deze eigenaar worden overgedragen aan een andere gebruiker via Instellingen/Configuratie/Account beheren.

• Administrators: hebben volledige rechten. Het aantal administrators is niet beperkt. Deze rol kan worden toegewezen in Instellingen/Configuratie /Machtigingen en toegang - Gebruikersrollen/Administrators/Toegewezen.

• Teammanagers: hebben extra rechten die betrekking hebben op de leden van hun team(s). Teammanagers kunnen worden aangewezen via Instellingen/Configuratie/Bedrijfsstructuur - Teams.

• Werknemers: hebben alleen toegang tot hun gegevens en gedeelde informatie. Standaardrol als een gebruiker wordt toegevoegd.