Configuratie
Accountinstellingen - Taal en valuta

Toegankelijk voor administrators

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar Instellingen / Configuratie / Accountinstellingen - Taal en valuta

Met kiwiHR kun je standaardwaarden instellen op basis van je geografische locatie.

Taal

Je kunt de taal van de interface instellen als standaardtaal wanneer een gebruiker wordt toegevoegd. Iedere gebruiker kan dan zelf de taal kiezen.

Valuta

Je kunt ook de standaardvaluta instellen als je monetaire gegevens toevoegt, zoals salarissen of onkosten. De gebruiker kan eventueel zelf de valuta wijzigen.