Bedrijfsstructuur - Teams

Meer dan een week geleden bijgewerkt
Ga naar Instellingen / Configuratie / Bedrijfsstructuur - Teams

Met een team kun je je werknemers groeperen in afdelingen of diensten (Marketing, IT,...). Een team kan een of meer managers hebben met extra rechten ten opzichte van de teamleden.

Een team kan worden toegewezen aan meerdere werknemers.

Je kunt teams naar behoefte aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Beheren

Je kunt de naam van het team invoeren. Deze moet uniek zijn en kan te allen tijde worden gewijzigd.

Je kunt het team ook verwijderen. Alle werknemers worden dan niet meer gelinkt aan dit team.

Managers

Teammanagers hebben extra rechten om hun teamleden te beheren. Ze kunnen bijvoorbeeld verlofaanvragen goedkeuren of werkuren toevoegen voor hun team.

Meer details vind je bij Instellingen / Rollen en bevoegdheden.

Een team kan meerdere managers hebben. Meerdere teams kunnen door dezelfde teammanager worden beheerd.

Als je het toewijzen van een teammanager ongedaan wilt maken, klik je op de Min-knop aan de rechterkant.

Leden

Je kunt leden aan een team toewijzen.

Een werknemer kan slechts aan één team worden toegewezen.

Als je het toewijzen van een werknemer aan een team ongedaan wilt maken, klik je op de - knop aan de rechterkant.