Configuratie
Bedrijfsstructuur - Functies

Toegankelijk voor admins

Meer dan een week geleden bijgewerkt
Ga naar Instellingen/Configuratie/Bedrijfsstructuur - Functies

Met een functie kun je een jobtitel toekennen aan de werknemer, op basis van de verantwoordelijkheden (projectmanager, HR-manager,...).

Een functie kan aan meerdere werknemers worden toegekend.

Je kunt naar behoefte functies aanmaken, wijzigen of verwijderen.

Beheren

Je kunt de naam van de functie invoeren. Deze moet uniek zijn en kan te allen tijde worden gewijzigd.

Je kunt de functie ook verwijderen. Alle werknemers worden dan niet meer gelinkt aan deze taak.

Toewijzen

Je kunt leden aan een functie toewijzen.

Een werknemer kan maar aan één functie worden toegewezen.

Als je de toewijzing van een werknemer ongedaan wilt maken, klik je op de -knop aan de rechterkant.