Documenten - Bedrijfsmappen (Plus)

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bedrijfsmappen worden gebruikt om documenten in op te slaan.

Je kunt mappen naar wens maken, bewerken of verwijderen.

Je kunt elke map een naam en een beschrijving geven. Deze naam moet uniek zijn en kan op elk moment worden gewijzigd.

Je kunt ook het toegangsniveau voor elke map definiëren:

• Alle gebruikers: de map en de bijbehorende documenten zijn zichtbaar voor iedereen.

• Admins: de map en de bijbehorende documenten zijn alleen toegankelijk voor admins.

• Admins en teammanagers: de map en de bijbehorende documenten zijn alleen toegankelijk voor admins en teammanagers.