Abonnement
Betalingen en facturen kiwiHR

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Betaalmethode

Wanneer je je abonnement start, kun je een creditcard of SEPA-incasso kiezen als betaalmethode.

Je kunt de betaalmethode vervolgens bijwerken bij Instellingen / Abonnement / Betaling.

Neem contact met ons op als je geen btw-nummer hebt.

Beveiliging van betalingen

Alle banktransacties op kiwiHR worden beveiligd door onze betalingsprovider Stripe.

Het betalingssysteem van Stripe is PCI Level 1-gecertificeerd, het hoogste beveiligingsniveau. Je creditcard- of IBAN-nummer dat je invoert, wordt versleuteld. De transactie verloopt zeer veilig en vertrouwelijk.

Betalingsprobleem

Als er een probleem is met de betaling van facturen, worden alleen de accountadministrators hiervan op de hoogte gebracht. Gebruikers hebben nog een aantal dagen toegang tot alle functies.

Het is echter belangrijk dat de betaling zo snel mogelijk wordt voldaan, om te voorkomen dat het account wordt geblokkeerd.

Facturen

Het adres waarnaar de factuur per e-mail wordt verzonden, kan worden ingesteld bij Instellingen / Abonnement / Betaling.

Je kunt je facturen op elk gewenst moment downloaden via Instellingen / Abonnement / Facturen.