Beginnen
KiwiHR voor werknemers

Gids voor de functies voor werknemers

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Welkom bij KiwiHR!

Met KiwiHR bespaar je tijd op je administratieve taken!

Heb je vragen? Wij kunnen ze beantwoorden! (afhankelijk van het abonnement dat je bedrijf heeft gekozen, zijn sommige functies wellicht niet geactiveerd zijn voor je account).

Een verlofaanvraag indienen

Een verlofaanvraag indienen in KiwiHR doe je door op de +-knop rechtsboven in je account te klikken. Je kunt ook een opmerking of bijlage toevoegen.

Het aantal vrije dagen wordt in werkdagen berekend

Als betaalde vakantiedagen binnen je bedrijf in werkdagen worden berekend, zie je hier wat dit betekent voor jouw vakantie:

- Wil je een week vakantie opnemen? Selecteer maandag tot zaterdag bij de aanvraagperiode.

- Wil je twee weken vakantie opnemen? Selecteer maandag tot zaterdag van de volgende week bij de aanvraagperiode.

Wie keurt mijn vakantieaanvraag goed?

Je aanvraag kan worden goed- of afgekeurd door een admin of je teammanager. Je kunt een aanvraag annuleren voordat deze is goedgekeurd of als de verlofdatum nog niet is verstreken. Meer informatie vind je hier.

De KiwiHR-agenda synchroniseren met mijn andere agenda's

Je kunt de agenda van KiwiHR synchroniseren met die van Google Calendar iCal, Apple of Outlook. Meer informatie vind je hier.

Mijn werkuren invoeren

Je kunt je werkuren op drie manieren invoeren:

• Gebruik de digitale prikklok in het Dashboard

• Klik op Urenstaatregistratie op de +-knop rechtsboven in je account

• Als de admin van het KiwiHR-account van je bedrijf een automatische invoer van je uren heeft ingesteld, hoef je niets in te voeren. Je kunt echter op ieder moment je uren wijzigen en extra uren toevoegen.

Meer informatie vind je hier.

Een onkostennota maken

Je kunt een onkostennota maken door op de +-knop rechtsboven in je account te klikken. Je kunt dit ook direct doen in de module Onkostennota. Eventueel kun je ook een bijlage toevoegen.

Mijn documenten delen

Je kunt allerlei soorten documenten delen met je teammanager en admins van het account KiwiHR.

Ga naar Mijn Profiel/Documenten en kies in welke map je je document wilt delen.

KiwiHR gebruiken op een smartphone

Alle functies zijn ook beschikbaar op smartphones. Hier lees je hoe je KiwiHR kunt gebruiken op een iPhone of een Android-smartphone.

KiwiHR op je desktop installeren

Je kunt een snelkoppeling naar de KiwiHR-applicatie op je bureaublad installeren. Deze functie is momenteel alleen mogelijk met de browsers Chrome, Edge en Opera. Hier lees je hoe je dat doet.

Je wachtwoord wijzigen of opnieuw instellen

Ben je je wachtwoord vergeten of wil je het wijzigen? Hier vind je de benodigde instructies.

KiwiHR met Slack integreren

Gebruiken jullie Slack binnen je bedrijf?

Zo ja, dan kun je direct vanuit je Slack-account verlofaanvragen indienen. Als je KiwiHR met Slack wilt integreren, klik je op je foto rechtsboven in je KiwiHR-account. Klik daar op 'Integraties'.